Erhverv

Din elektriker til erhvervsformål

Elektriker Fredericia har ressourcerne til at løfte både større og mindre opgaver til erhvervsformål. Vi tilbyder løsninger inden for alle el-områder, uanset om det er for mindre private virksomheder eller store offentlige institutioner. Vi har mange års erfaring med elinstallationer i erhvervsopgaver under bæltet, og derfor kan vi med stolthed tilbyde serviceydelser inden for alle afskygninger af elektrikerfaget. Vi kan blandt andet sørge for belysning, ventilation eller dataforbindelser til kontoret, store produktionsanlæg til industrier eller produktionsvirksomheder eller noget helt tredje. Ydermere kan vi sikre din virksomhed mod brand og tyveri med montering af intelligente anlæg som ABA- eller ABDL-anlæg.

Vi tilbyder både udførende og rådgivende service, hvor vi fungerer som din sparringspartner. Vi står til rådighed gennem hele processen – fra de indledende overvejelser til slutresultat. Vi har udover vores håndarbejde styr på regler og lovgivning inden for elinstallationer, så din virksomhed er sikret et resultat, der er lige efter bogen. Med os som partner, kan du og din virksomhed føle jer helt trygge, når det kommer til el-installationer. Nogle af vores kunder er institutioner, forsamlingshuse, skoler og udlejningsejendomme m.fl. Uanset kunden og opgaven, så tilgår vi projektet med samme professionalisme. Kontakt os via telefon eller mail, og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer. Har I en el-opgave, hvor I leder efter en kyndig elektriker, er I velkommen til at ringe og få et elektrikertilbud.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-installation til entreprise og nybyggeri

Hos Elektriker Fredericia tilbyder vi vores ekspertise inden for entreprise i forbindelse med nybyggeri. Elinstallationer er et bærende element i byggeriet og derfor også entreprisen. Den del kan vi udføre for jer. Vores team af autoriserede og erfarne elektrikere sørger for, at din boligs installationer er sikre og veludførte. De følger opgaven fra start til slut, så alle detaljerne er i orden. Vores ekspertise er bl.a. inden for kabelføring, kraftstrøm og installation af eltavler. Senere i processen kan vi ligeledes installere hårde hvidevarer og belysning, så du er sikret, at dine nye produkter er ordentligt skruet sammen. Uanset om du er privat, bygherre eller bygningsentreprenør, så står vi til rådighed til at klare elinstallationerne.

elektriker fredericia el-entreprise plantegning stikkontakt
elektriker fredericia håndværker el-installatør

Fag-, hoved- og totalentreprise

Når du starter et byggeprojekt, er første trin at vælge entrepriseform. Her er der flere faktorer, som indgår, bl.a. egen tid og viden samt omfang af opgaven. Afhængig af omfanget vælges mellem fag-, hoved- og totalentreprise. Hos Elektriker Fredericia har vi specialiseret os i samtlige entrepriseformer. Vores håndværkere har mange års erfaring og viden inden for el-arbejde og installation, og derfor kan vi varetage både store og små hovedentrepriser. Som hovedentreprenør på et projekt, vil vores elektrikere samarbejde med alle faggrupper, så byggeprocessen kan køre uden misforståelser. Vi sørger for, at projektet holder sig inde for budgettet, bliver færdigt til tiden og bliver lavet med kvalitet og service i højsædet. Vi sørger altså for diverse formaliteter, og gør dermed byggeriet til en stress-fri oplevelse.

El-installation til din virksomhed

Hos Elektriker Fredericia har vi specialiseret os inden for løsninger, som dækker virksomheder og deres medarbejderes brugsbehov indeholdende el. Computere og maskiner er ofte en essentiel del af arbejdsdagen, derfor kan vi bl.a. varetage installationen af disse, så I er sikret mod unødvendige systemfejl. Endvidere kan vi tilbyde løsninger, der fremmer medarbejdertrivslen i din virksomhed. Vi tilbyder for eksempel intelligente løsninger, der kan sikre et sundt indeklima og tryghed på arbejdspladsen. Der findes et utal af opgaver inden for el, og der er ingen grænse for, hvad vi kan hjælpe med. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så vi kan finde ud af, hvad vi kan gøre for dig

elektriker fredericia el-entreprise kabel

Modtag dit
uforpligtende tilbud