Energioptimering

Optimering af energiforbrug i bolig og erhverv

Hos Eletriker Fredericia holder vi øje med tidens tendenser og teknologier. Elektriker faget er i konstant udvikling, og derfor sørger vi for jævnligt at efteruddanne vores folk. På den måde kan vi altid tilbyde de mest optimale løsninger inden for el-faget. Vi er specialiserede i at optimere din bolig eller erhvervs energiforbrug. Hertil kan vi tilbyde en lang række intelligente løsninger, som med sikkerhed kan gøre hverdagen lidt nemmere.

Vi kan blandt andet installere energisystemer som CTS- (Central Tilstandskontrol og Styring) og IBI-anlæg (Intelligent Bygningsinstallation) i dit hjem, så du kan styre temperaturen i bygningen uanset om du er hjemme eller på farten. Denne form for kontrol giver dig rig mulighed for at begrænse dit energiforbrug. At energioptimere din bolig gavner ikke blot din økonomi, det skåner også miljøet. Du får altså både en energi- og miljøvenlig løsning. Der findes mange former for bæredygtige energioptimeringsmuligheder. Vi kan bl.a. levere, installere og vedligeholde solceller eller varmegenvindingsanlæg – både for private og erhvervsejendomme. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med at rådgive og vælge de rigtige løsninger til dig og din bolig. Derefter sætter vi naturligvis også vores kompetencer inden for opsætning til rådighed. Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere om vores services.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Fordele ved energioptimering

Måske lægger du ikke mærke til det, men som eksperter inden for energioptimering ser vi ofte, at der bliver brugt mange unødige penge på suboptimale energiløsninger i hjemmet eller erhvervsejendommen. Dette kan løses ved at energioptimere boligen. Ved at optimere energien, sparer du penge på el. Som en meget relevant bonus, skåner du også miljøet. Ved at spare på og/eller genbruge den eksisterende energi, skal der ikke bruges penge og CO2 på at danne nyt – dette er godt for både miljøet og pengepungen. Med vores hjælp kan du opnå store energibesparelser på dine el-installationer. Vi analyserer dit energiforbrug, og rådgiver i, hvilke områder der med fordel kan udføres energioptimeringer på.

elektriker fredericia el-tjek
elektriker fredericia energioptimering cts-anlæg

Tag styringen med et CTS-anlæg

Hos Elektriker Fredericia tilbyder vi installation af CTS-anlæg til både private og erhverv. CTS står for Central Tilstandskontrol og Styring, hvilket betyder at du har fuld kontrol og styring over dit forbrug. Anlægget giver dig mulighed for at optimere energiudnyttelsen i ejendommen – hvad end det er i boligen, virksomheden eller sommerhuset. Systemet kan fjernstyres, dvs. at du med et CTS-anlæg f.eks. kan skrue op for temperaturen, så sommerhuset er lunt og varmt, når du ankommer. Du kan også tænde og slukke for ting, hvis du for eksempel har glemt at slukke lyset derhjemme. CTS-anlægget kan kombineres med andre intelligente systemer efter behov. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Solenergi – en energivenlig løsning

Hvorfor ikke udnytte den gratis energi omkring os? Med solceller kan du høste energi fra solen, og omdanne den til energi til boligen. Hos Elektriker Fredericia har vi stor erfaring inden for opsætning og installation af solceller til både private og erhverv. Det er en populær løsning, da man både sparer penge på elforbruget og elregningen, samt skåner miljøet. Du kan altså se det som en investering, som vil gavne på dig og miljøet langt ud i fremtiden. Hvad så, når solen ikke skinner? Cellerne vil stadig kunne omsætte energi, derfor er de en vedvarende og fornuftig energiløsning. Udover opsætning, hjælper vi gerne med at vælge den bedste placering, samt giver rådgivning om lovgivning på området.

elektriker fredericia energioptimering solceller

Modtag dit
uforpligtende tilbud