Privat

El-installationer til hjemmet

Hos Elektriker Fredericia tager vi os af alle typer af el-installationer til hjemmet. Vores team af autoriserede og erfarne elektrikere har en bred kompetenceprofil inden for elteknik. Vi kan håndtere opgaver lige fra kabelføring til udendørsbelysning; Fra installation af hårde hvidevarer til montering af markiser. Vi er eksperter i al arbejde med el i hjemmet, herunder lys, stikkontakter, kabelinstallation, varmestyring, alarmer, ventilation og meget mere. Hvorfor kan du ikke bare klare el-arbejdet selv, tænker du måske. El kan være fyldt med risici for skader, hvis det ikke gøres ordentligt. Derfor skal man træde varsomt, og lade en professionel klare arbejdet. Det er det vi er her for. Vi sørger for, at der bliver taget de rette sikkerhedsmæssige foranstaltninger samt diverse love og krav til el-installationer bliver overholdt. Ydermere sikrer vi også, at din boligs el-installationer er i tiptop kvalitet og til den bedste pris på markedet.

Som Fredericias lokale el-service ønsker vi at gøre hverdagen lidt nemmere for vores kunder. Derfor har vi udover de traditionelle fagområder også specialiseret os i antenne- og internetinstallationer. Det er træls, når signalet er svagt eller nettet ikke virker. Vi kommer gerne forbi og sørger for, at du får en hurtig og driftssikker forbindelse. Vi har også erfaring inden for installation af hårde hvidevarer, hvilket ofte skal installeres på en separat gruppe med sikring i dit elskab. Uanset omfanget af opgaven, udfører vi den med samme professionalisme og kvalitetsbevidsthed. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en elektriker.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Installation til både nybyggeri, renovering og tilbygning

El spiller en vigtig rolle i både hjemmet og sommerhuset. Der er især mange opgaver med elektricitet ved renovering eller tilbygning, samt nybyggeri. Det mest gængse opgaver er inden for kabelføring, placering og installation af hvidevarer og belysning. Udover de traditionelle el-løsninger, kan vi også tilbyde nye systemer som f.eks. Intelligent House Control (IHC) og Home Automation, som giver dig mulighed for at fjernstyre boligens el-installationer fra din smartphone eller tablet – også når du er udenbys. Det gør nemt at tilpasse sit elforbrug til behov og budget. Muligheden er værd at overveje, hvis man skal bygge nyt. Er du i tvivl om dine muligheder, så giver vi gerne råd og vejledning inden for alt el-relateret til dit byggeprojekt. Vi tilbyder også vores el-service, samt skræddersyer individuelle løsninger, der passer som hånd i handske til dit hjem.

elektriker fredericia el-entreprise plantegning ledning
elektriker fredericia el-service

Tryghed og effektivitet

Vores mål er at gøre hverdagen effektiv og tryg for vores kunder. Derfor installerer og rådgiver vi i fremtidssikre elinstallationer, som skaber tryghed i hjemmet eller sommerhuset – også når du ikke er hjemme. Vi kan bl.a. tilbyde avancerede systemer som ABA-, ABV- og ABDL-anlæg, der sikrer dig mod tyveri og brand. Anlæggene kan evt. kombineres efter behov. Vi bruger konstant eldrevne apparater i dagligdagen for at gøre vores hverdag mere effektiv. Vi sørger for, at de apparater virker. Hvis der er noget, som ikke virker, så kommer vi gerne og fixer det uanset om det er en lampe, relæet, vaskemaskinen eller noget helt fjerde.

Energioptimering i hjemmet

Elektriker Fredericia kan også løfte større privatopgaver i forbindelse med energioptimering af ejendommen. Energioptimering af hjemmet har mange fordele og derfor er det også populært at få gjort. Med en energioptimering får du mere energieffektivitet i din opvarmning, hvilket betyder øgede muligheder for besparelser på elregningen. Man kan energioptimere på flere måder, både mindre el-installationer som f.eks. belysning med automatisk slukning og dæmpning, og store bygningsinstallationer som solceller eller varmegenvindingsanlæg. Her hos Elektriker Fredericia tilbyder vi vores ekspertise og rådgivning inden for de mange muligheder for energioptimering. Endvidere tilbyder vi også udførelse og installation af dette.

elektriker fredericia el-installation el-tjek

Modtag dit
uforpligtende tilbud