El-installation

Har du brug for en autoriseret elektriker, el-installatør eller installationsmontør?

Elektriker Fredericia er din lokale el-installatør. Vores team er sammensat af autoriserede og erfarne elektrikere, som sørger for, at dine elinstallationer er upåklagelige. Vi udfører sikre elinstallationer inden for alle former for elektrisk arbejde, herunder ligger bl.a. lys installation, intelligente systemer, antenne, tyveri- og brandalarm, ventilation, varme og meget mere. El er en stor del af vores hverdag. Det sørger for at der er lys om aftenen, varm kaffe på kanden om morgenen og varme på badeværelsesgulvet. Det er derfor godt træls, hvis elinstallationerne ikke virker. Hos os kan du trygt regne med, at det ikke sker. Hos Elektriker Fredericia har vi kvalitet og service i højsædet, og vi går aldrig på kompromis med sikkerheden. Vi følger Elsikkerhedsloven ned til mindste detalje, så du trygt kan overlade installationsarbejdet i vores hænder.

Det kan være fristende at afprøve sine evner i elinstallationer, men for din egen sikkerhed, anbefaler vi det ikke. En ulovlig installation kan være ekstremt farlig, da de har større chance for at bryde i brand. Ydermere kan en ulovlig elinstallation medføre påbud fra forsikring eller brandvæsen, som jævnligt fører tilsyn på installationer. Vi har brugt mange år på at uddanne os til certificerede elektrikere, så vi kan lave sikre og lovlige installationer, så du slipper for den hovedpine.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Intelligente løsninger

Et af vores ekspertiseområder er at installere intelligente bygningsinstallationer. Med forskellige intelligente løsninger har du nu mulighed for at regulere og koordinere ting som varme, lys alarmsystemer eller strømforbruget. Der findes mange forskellige intelligente systemer, som kan fås separat eller kombineres efter behov, til både hjemmet og erhvervsboligen. Det kan f.eks. være systemer, der regulerer temperaturen og ventilationen, så der opnås et sundt indeklima, eller systemer, hvor lyset tændes, når man kommer hjem. Hvor avanceret det skal være, afhænger af dine behov. Vi taler gerne det hele igennem med dig, så du får en løsning, der dækker de rette behov.

elektriker fredericia el-installation el-tjek
elektriker fredericia værktøj el

Belysning og lysstyring

Et rart miljø er vigtigt både i hjemmet og på arbejdspladsen. Den rette belysning er med til at opnå et godt miljø, mens det samtidigt reducerer energiforbruget i boligen. Der er mange muligheder inden for belysning og lysstyring, men især i køkken, stue og entré, kan det have stor betydning. I stuen kan et valg af lyskilder af forskellig art gøre, at rummet føles større og også mere indbydende. Lyset her skal gerne emme af hygge. Lyset i køkkenet derimod er et arbejdssted. Her skal lyset især virke upåklageligt, så man kan se, hvad man foretager sig. I entreen kan man med fordel vælge en bevægesensor. Det sparer dig for at lede efter en lyskontakt, når du kommer ind ad døren med hænderne fulde.

Ventilations- og klimaanlæg

Mange nye boliger kræver god ventilation for at kunne opretholde et godt indeklima, da de ellers er meget tætte og indelukkede. Især på badeværelset, som ofte er vådt, hvilket giver større risiko for fugtskader. Her kan et ventilations- og klimaanlæg være en uvurderlig løsning. Det er dog ikke kun i nyere boliger, hvor ventilation er vigtigt. I mange ældre boliger døjes der med fugtproblemer, som kan føre til skimmelsvamp i boligen. Det kan dog nemt kommes til livs med f.eks. varmegenvinding. Det er en ventilationsløsning, hvor luften indefra blot blæses ud, mens luften udefra forvarmes via en veksler inden luften blæses ind i boligen.

elektriker fredericia erhverv ventilationskanal

Modtag dit
uforpligtende tilbud